Kategorite See All >

Pharma Hyaluron

Pharmatheiss (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
970.00Lekë /7mL

Ngjyre:

Sasi:
(14 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Pharmatheiss - Pharma Hyaluron 7mL

Gjatë viteve, zona e butë dhe e ndjeshme e buzëve është veçanërisht e prekur. Me kalimin e kohës në buzë shfaqen rrudha të vogla.

Hyaluron Volume Lip Booster ju jep buzevë një pamje më të plotë dhe joshëse. Kombinimi i acidt hialuronik dhe lipideve të kombinuara për kujdesin e lëkurës siguron buzë të buta, vëllim të shumëfishtë dhe kujdes afatgjatë. Buzët kanë një shkëlqim të lehtë dhe ton delikat.

Përdorimi

Aplikoni të paktën 2 herë në ditë me ndihmën e sfungjerit të vogël.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura