Kategorite See All >

Brighteyes Cream

GLAMGLOW (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,940.00Lekë /15mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

GlamGlow - Brighteyes Cream 15mL

Një krem sysh ndriçues i cili gjallëron pjesën e rrathëve poshte syrit dhe redukton shenjat e lodhjes në zonën përreth syrit që ju të dukeni të çlodhur dhe të keni një pamje të shkëlqyer.

Përdoreni në gjithë zonën e syrit jo vetëm poshtë tij.

Me peptide, kafeinë dhe acid hialuronik ky krem do të ndriçojë pjesën poshtë syve duke reduktuar në mënyrë të dukshme rrathët e zinj, qeskat poshtë syve dhe për më tepër duke reduktuar shenjën e lodhjes në gjithë zonën e syve

Në një studim të kryer në 107 gra, pas 4 javësh të përdorimit të produktit:.  

- 95% thanë se zona e tyre e syve ndjehej e hidratuar gjatë gjithë ditës.  

- 86% thanë se ajo shkëlqente pamjen e rratheve të errëta nën sy.  

- 85% thanë se zvogëlonte pamjen e linjave të imëta rreth zonës së syve.


Përdorimi

Vendosni lehtësisht një sasi të vogël poshtë syrit dhe filloni përhapeni me kujdes edhe në pjesën e kapakëve.

Masazhojeni për të reduktuar enjtjet e syve.

Përdoreni përditë sipas dëshirës

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura